Festa carnestoltes Divendres 24/2/17

Com ja us vam avançar, el proper 24 de febrer a la tarda, farem la festa de Carnestoltes a l’escola.

Necessitem la col.laboració de les famílies de tres formes diferents:

  1. Des del 16 de febrer fins el 23 de febrer, totes les tardes a les 16:30h, es recolliran complements i disfresses que vulgueu portar a l’escola. L’encarregada de recollir-los serà la Lidia Alvaro (mare del Jan de P3 i la Laia de 2n) i les anirem guardant a l’AMPA. Les disfresses han d’anar marcades amb el nom de la família que les deixa i es tornaran la setmana de després de Carnestoltes.
  2. El mateix dia 24, a partir de les 15h, l’escola necessita famílies que ajudin a disfressar-se als nens i nenes de P3 a 2n que es queden al menjador, així com fer un cop de mà en preparar la xocolatada que es farà al pati de l’escola pels alumnes.
  3. A les 16:30h hi haurà una petita festa per les famílies, on qui vulgui pot venir disfressat. Si ho preferiu, podeu simplement posar-vos un nas solidari i col.laborar amb els Pallapupas, ja que tindrem a la vostra disposició nassos, la recaudació dels quals, anirà íntegra a aquesta organització.
    També hi haurà diferents “tallers” pels alumnes, on es podran pintar la cara, fer retallables, decorar caretes, globoflèxia… I qualsevol altre idea que se us acudeixi, ja que aquests tallers els farem entre els pares i mares de l’escola. Us demanem que contacteu amb nosaltres (personalment o a través del correu electrònic ampapratdelamanta@gmail.com) per dir-nos de quina manera voleu participar a la festa!

Col.laboreu per fer entre TOTS un Carnestoltes moooooooolt divertit!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.