FES-TE SOCI/A

QUÈ ÉS?

L’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu afavorir la participació organitzada de les famílies de la nostra escola en diferents àmbits.

Participar consisteix en coresponsabilitzar-se a les tasques col·lectives, suggerir idees, interessar-se pels aspectes de l’educació que afecten als nostres fills i filles. Tenir una informació i una formació per opinar amb coneixement de causa i intervenir. La finalitat consisteix en aconseguir un sistema educatiu de millor qualitat que prepari als nostres fills i filles per la vida.

L’AFA és un mitjà a l’abast de totes les families per participar en aquest projecte.

Treballem de forma assembleària, solidària i col·lectiva com a eina per arribar a tothom i col·laborar tant en iniciatives educatives com socials.

QUÈ FEM?

 1. Promovem la PARTICIPACIÓ de les famílies en la comunitat educativa potenciant la seva implicació en el funcionament del centre.
 2. Fem la INTERLOCUCIÓ entre l’equi docent i les famílies per tractar els diferents temes que ens afecten.
 3. Administrem i gestionem els RECURSOS que aporten les administracions i les persones associades.
 4. Organitzem activitats EXTRAESCOLARS com ara natació, ball, patinatge, anglès, karate, robòtica… I també ACTIVITATS PER PARES I MARES per fomentar les relacions entre les famílies (esports, tallers sobre educació…).
 5. Participem en la lluita a favor de l’escola pública de qualitat (XARXA GROGA de L’Hospitalet).
 6. Volem potenciar la formació organitzant XERRADES i debats en temes d’educació, salut, alimentació, convivència, etc.
 7. Volem potenciar la col·laboració de les famìlies en el manteniment i MILLORA DE LA NOSTRA ESCOLA.
 8. Organitzem algunes FESTES TRADICIONALS com ara la participació a la Rua de Carnestoltes i el Sopar de Germanor. Col·laborem en les despeses d’algunes festes que organitza l’escola, com és el comiat dels nens i nenes de 6è.
 9. Venem agendes escolars del curs per facilitar a les famílies la comunicació amb l’escola.
 10. I TENIM MOLTS MÉS PROJECTES!

QUI SÓM?

L’equip de l’AFA d’aquest curs 20212/2023 (pendent d’algunes actualitzacions)

President: Oscar Caballero.
Secretaria: Marta Lorente.
Tressorera: Miren Nekane Buitrago

Vocals:

Comissió de festes i carnestoltes: Óscar Caballero.
Comissió de gènere, diversitat i formació: Sílvia Sepúlveda i Verónica Moreno.
Comissió d’extraescolars: Míriam San José, Miren Nekane Buitrago i Marta Lorente.
Comissió de comunicació (noves tecnologies): Samuel Mateos, Marta Lorente, Óscar Caballero, Sílvia Sepúlveda, Noelia Garcia.

Vocals junta: Marta Galera.

Representant AFA al Consell Escolar: Míriam San José.

Com veieu, som poca gent i a vegades no arribem a tot el que ens agradaria. Per això necessitem un cop de mà de la resta de famílies de l’escola!!

VINE I PARTICIPA!

Pots formar part de l’equip o, si ho prefereixes, ajudar puntualment a alguna comissió. Des de muntar i recollir taules a les festes, com construint la carrossa de carnestoltes, muntar tallers a la Castanyada, buscant extraescolars interessants o ajudant a organitzar-les…

Per un altre costat, el projecte de l’AFA no existeix sense persones sòcies, tant per la necessitat de la implicació de les famílies com de l’aportació econòmica. Les subvencions són cada cop més minses i difícils d’obtenir.

QUOTA

La quota de sòcia són 20,00 euros per família i curs escolar.

Es dedica íntegrament a projectes comuns AFA-Escola que van dirigits a tot l’alumnat i famílies (castanyada, diada de l’esport, sopar de germanor, celebració de fi de curs dels alumnes, detalls a l’alumnat de sisè, col·laboració amb l’escola en despeses puntuals…).

Si ho desitgeu podeu realitzar el pagament per transferència bancaria al número de compte del Banc Santander ES63 0049 4573 0020 1002 2165.

Per beneficiar-se de preu de Sòcia s’abonarà primer la quota (20 € quota anual i per família, independentment del número de fills/filles que es trobin escolaritzades en el centre).

La vostra participació econòmica, per tant, serveix per fer realitat aquests projectes. I també us afavorirà en preus de cost de les activitats extraescolars així com en descomptes a comerços del barri.

ASSOCIA’T AQUÍ: https://forms.gle/MwwD9k1ndCmPrcM59

6 raons per ser familíes sòcies de l’AFA

 1. Col·laborar econòmicament en l’organització de carnestoltes, sopar de germanor, festa fi de curs, benvinguda al nou alumnat, etc.
 2. COL·LABORAR AMB L’ESCOLA en la compra de material i millora de les instal·lacions.
 3. Poder gaudir de DESCOMPTES en llibres escolars, activitats extraescolars, celebracions, botigues del barri, etc.
 4. Potenciar les ACTIVITATS FAMILIARS: xerrades, tallers, excursions, etc.
 5. Rebre INFORMACIÓ PUNTUAL de tot el que passa a l’escola.
 6. Perquè participar activament en les activitats de l’AFA és una manera més d’IMPLICAR- SE EN L’EDUCACIÓ DELS FILLS I FILLES.