EL GRUP DE CONVERSA CELEBRA L’ARRIBADA DE LES VACANCES

Avui el grup de conversa en català ha gaudit d’un moment molt especial. La Mercè Chimeno, mare de la Irene Guayard de segon, ens ha preparat aquest emocionant resum. Moltes gràcies per compartir amb tothom aquests moments!!!

Aquesta setmana la classe de català ha estat diferent, res millor que un bon berenar per celebrar la última reunió de l’any. Aquesta vegada el grup de català s’ha reunit al voltant de pastissos, galetes, coques, bombons … un munt de receptes dolces i salades de tantes i tan variades procedències com participants hi ha en aquest grup . Ha estat divertit xerrar una altra vegada tots junts (encara que aquesta vegada amb la boca plena !) i comprovar els progressos que anem fent tots a poc a poc. 

És molt xulo descobrir que cada vegada és més fàcil comunicar-se, i tot gràcies a la predisposició i les ganes d’aprendre del grup al complert. Felicitats a totes i a tots, bon profit i bones festes!


One thought on “EL GRUP DE CONVERSA CELEBRA L’ARRIBADA DE LES VACANCES

  1. Quin bon ambient es respira al grup de conversa! Iniciatives com aquesta tenen tot el sentit gràcies a la participació i l'entusiasme de les famílies de l'escola. Realment és un privilegi formar part de la comunitat educativa del Prat de la Manta. I, per suposat…Bon profit!També és important agrair a la Cèlia i al Jordi del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet el seu suport i acompanyament. Mercè Agustí

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.