CRÉIXER AMB PANTALLES: MÒBIL, ORDINADOR, TABLET… COM POSEM LÍMITS?

Els companys de l’AMPA del CEIP Frederic Mistral ens conviden a participar en una xerrada organitzada pel mateix AMPA i escola, juntament amb el PAEF (Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies). Es tracta d’una xerrada-col.loqui, dinamitzada per la Margi Gual, una reconeguda Educadora Social, on es pretén posar en comú les inquietuds que tenim les famílies envers la utilització dels aparells electrònics per part dels nostres fills i filles. 

La xerrada està dirigida a les famílies de Cicle Mitjà i Superior (3er a 6è) tot i que la resta de famílies també hi poden assistir si ho desitgen. La durada aproximada és d’una hora i mitja aproximadament i hi haurà servei d’acollida per a nens i nenes dels assistents. 

Per motius d’organització és necessari que confirmeu la vostra assistència, enviant un correu a ampapratdelamanta@gmail.com per tal de que ho puguem transmetre a l’AMPA Frederic Mistral. En el cas de necessitar el servei d’acollida indiqueu-nos el nom i cognoms de l’alumne.
Dia: Dimarts 25 de novembre
Hora: 16:45
Lloc: Biblioteca CEIP Frederic Mistral.
Més informació al bloc: http://www.ampafredericmistral.cat/2014/11/xerrada-creixer-amb-pantalles.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.