TROBADA DE PLATAFORMES EN LLUITA PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT. 20 DE JUNY DE 2012

El passat dimecres 20 de juny de 2012 es va cel-lebrar la tercera Trobada de Plataformes en Lluita per una Educació Pública de Qualitat. La trobada va tenir lloc al centre Cívic la Sedeta i va comptar amb l’assistència de gairebé 100 persones. Mestres i famílies van participar en el debat sobre si es donava recolzament a la proposta de començar el curs escolar 2012-2013 amb vaga. Tot i que més del 50% dels assistents van votar “si”, no es va arribar a la xifra de majoria de 3/4 del quorom (94 assistents: 59 “si”, 4 “no”, 31 abstencions) i per tant no es recolza la proposta.
Sí es vol traballar en un calendari de mobilitzacions durant tot el curs, que no descarta la vaga, així com en la sensibilització de tota la comunitat educativa, per tal de fer força tots junts. Així, la vaga de comunitat educativa, en la que les famílies i els alumnes decideixen no anar a l’escola com a protesta, es considera que seria una forma de reivindicació molt contundent, peró cal treballar molt per arribar-hi.
Al següent enllaç podeu trobar l’acta de la trobada:

https://docs.google.com/document/d/1HqlNUH0MLwrAGHvY1UKGja1qq2tMcGJdxbGa0lRvBck/edit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.