1r partit Lliga Pares

Prat de la Manta aconsegueix vèncer in-extremis en el seu primer debut de la lliga de pares (4-3).
L’equip de pares de l’escola Prat de la Manta ha començat amb bon peu la seva aventura a la competitiva lliga organitzada pel Consell Esportiu de l’Hospitalet, que enfronta les AMPAs de 5 escoles de l’Hospitalet.
La trobada va començar amb un clar domini local que molt aviat va aconseguir avançar en el marcador gràcies al seu millor posicionament sobre la pista mantera. Els locals van arribar a tenir un avantatge de 3 a 0 que semblava sentenciar el partit, amb només la primera part disputada.
No obstant, la relaxació local va poder costar molt cara i després d’un espectacular inici del segon temps per part de l’equip visitant, aquest van aconseguir igualar en el lluminós, deixant tot per decidir als instants finals, plens de tensió i d’emoció.
Finalment i gràcies al recolzament de la grada, els locals van aconseguir el triomf als últims minuts del partit. L’equip de l’escola Enric D’Ossó, malgrat els seus últims intents ofensius, es va tenir que conformar i no marxar vencedor de la pista pratera.
Incidències
Partit disputat a l’escola Prat de la Manta davant d’una dotzena d’aficionats de diferents edats, en una tarda freda de desembre. Per part local va se amonestat un jugador en dues ocasions.

2 thoughts on “1r partit Lliga Pares

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.