Inscripcions i Formularis

GRAELLA extraescolars curs 22/23

(Actualitzada a data 06/09/2022)

REUNIÓ INFORMATIVA: Dilluns 12 de setembre de 16:45 a 17:45h al menjador.

IMPORTANT: La proposta d’algunes activitats és orientativa per poder iniciar les inscripcions. Depenent del nombre de persones inscrites s’establiran els dies definitius per les activitats. Us informarem de tot pel web i l’email de contacte que escriviu al formulari.

* Activitats adultes/s per confirmar dia i hora segons grup d’interessats/es.

Inscripcions extraescolars

Calendari
Si ús plau, empleneu EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A EXTRAESCOLARS per saber quins grups arriben a mínims i podem muntar.

El formulari estarà disponible per les inscripcions del 6 al 18 de setembre.

La setmana del 19 de setembre formarem els grups i us informarem de quines iniciem per poder fer el pagament.

La setmana del 12 al 16 de setembre farem unes mostres gratuïtes per provar algunes extraescolars noves. Podeu apuntar-vos AL FORMULARI DE PROVES.

Principals NORMES per les famílies

  1. Espereu a que us confirmem que l’activitat sur endavant per realitzar el pagament.
  2. És  molt important que realitzeu el pagament de la quota dins del període de temps indicat al rebut.  Penseu que, en cas contrari, el nen o nena no podrà continuar l’activitat fins que no es faci efectiu.
  3. Si algun nen o nena es vol donar de baixa de l’activitat, cal que passeu pel despatx de l’AFA per omplir i signar el full de baixa (o enviar-lo per e-mail) 15 dies abans de l’inici del mes següent. Es cobrarà el període en curs però no els següents.
  4. Recordeu que és imprescindible que sigueu puntuals en l’hora de la recollida del vostre fill o filla, doncs l’escola ha de quedar tancada un cop que finalitzi l’activitat.

Si teniu qualsevol dubte sobre les extraescolars, comentaris o suggeriments podeu contactar amb nosaltres (per tema extraescolars) al correu electrònic  ceafapratdelamanta@gmail.com o per temes generals a afapratdelamanta@gmail.com

FORMULARI DE BAIXA D’EXTRAESCOLARS
Només cal omplir-lo i enviar-lo escanejat o en PDF a ceafapratdelamanta@gmail.com o entregar-lo al despatx de l’AFA. S’ha d’avisar un mínim de 15 dies abans de l’inici del mes següent. S’entén també que l’abonament del mes o trimestre en curs (depenent de la modalitat de pagament) no es retornarà.

 Descarregar el formulari aquí