Patinatge

Activitat per aprendre a patinar sobre rodes, ja sigui en línia o tradicionals de 4 rodes. S’aprèn a través de jocs individuals i en equip.

IMPARTIT PER

Consell Esportiu de L’Hospitalet

Lloc

A la pista de l’escola

DATES I Horari

Inici la setmana del 3 d’octubre.

Final el dia 31 de maig.

L’horari és dimecres i/o divendres de 16:30h a 17:45 h.

Preus

Famílies sòcies de l’AFA

14 € / mes – 1 dia (dimecres o divendres)
21 € / mes – 2 dies
15 € Assegurança anual, comú a totes les extraescolars del Consell (cal pagar només 1 cop a l’inici de l’activitat).

Famílies NO sòcies de l’AFA

18 € / mes – 1 dia (dimecres o divendres)
25€/ mes – 2 dies
15 € Assegurança anual, comú a totes les extraescolars del Consell (cal pagar només 1 cop a l’inici de l’activitat).

Pagament

Per transferència bancària al compte de l’AFA (Anteció!! Compte nou):

Banc Santander: ES63 0049 4573 0020 1002 2165
Concepte: Nom i Cognoms + patins

S’ha d’enviar el COMPROVANT de pagament per e-mail a

Us recordem que els pagaments de les quotes han d’estar abonats abans del dia 10 de cada mes i OBLIGATORI adjuntar còpia del justificant a : afatresoreriapratdelamanta@gmail.com 

Si passat aquest període NO s’ha realitzat el pagament, l’infant no podrà realitzar l’activitat i s’avisarà a l’escola perquè vingueu a recollir-lo a les 16:30 h.

Condicions

  • Durant la inscripció, cal emplenar el codi de la Targeta Sanitària (o de la mútua).
  • Requereix un mínim de 6 alumnes per realitzar l’activitat.
  • Els nens i nenes hauran de portar els seu propi equipament (patins), així com les proteccions necessàries per realitzar l’activitat (casc, guants, colzeres i genolleres).
  • En cas de baixa, cal comunicar-ho amb 15 dies d’antelació abans d’acabar el mes i AVISAR per e-mail a la Comissió d’extraescolars: ceafapratdelamanta@gmail.com amb l’assumpte BAIXA.
  • En cas de PLUJA es cancel·la l’activitat ja que no es pot canviar per una d’interior.
  • La SORTIDA es farà per la porta de Castelao del pati (no el gual). Es prega PUNTUALITAT absoluta i avisar en cas d’arribar tard.
  • Quan baixin a la pista a les 16.30 hores amb la seva classe, aniran a reunir-se amb el monitor/a del Consell Esportiu al menjador per berenar. Després sortiran a la pista per fer l’activitat.
  • Es recomana posar berenar que puguin menjar ràpid tipus plàtan o entrepà petit. Recomanem posar també una ampolla d’aigua o cantimplora a part per si la que porten a l’escola està buida.

Inclou

Servei de monitoratge des de l’acabament de les classes 16.30h, fins a la recollida de l’infant per part del pare / mare / tutor a la porta de l’escola, a les 17.45h.

Curs 2021-2022

Aquest any hem gaudit amb material nou i em jugat a molts jocs sobre rodes. A final de curs, hem fet una demostració a les famílies de tot l’après.

Curs 2020-2021

Tot i ser un curs difícil per la pandèmia de Covid-19, podem dir amb alegria que hem aconseguit apropar l’esport a les nenes i nens que s’han animat a fer patinatge. S’han mantingut en tot moment les mesures de seguretat i s’ha pogut gaudir de material nou per ampliar els jocs i exercicis durant l’activitat. A final de curs, hem fet una demostració a les famílies de tot l’après.

Curs 2018-2019

Aquest curs l’activitat de patinatge ha tingut molt d’èxit i les nenes i nens de P4 a 6è ho han passat molt bé i agafat confiança per voltar per la pista sobre rodes. Aquí us deixem algunes fotos de grup i del comiat de final de curs on van fer una demostració a les seves famílies i un berenar saludable per totes i tots.