Juguem ballant

Jocs de 20-30 min adaptats a cada edat ja sigui en grup o fent servir un circuit psicomotriu. També es farà una estona de ball amb música infantil o de pel·lícules d’animació (per exemple El Rei Lleó, etc.)

IMPARTIT PER

Consell Esportiu de L’Hospitalet

Lloc

A les instal·lacions de l’escola

GRUP

P3 a P5

DATES I Horari

Inici la setmana del 3 d’octubre.

Final el dia 31 de maig.

Dimecres de 16:30h a 17:45 h.

PreuS

Famílies sòcies de l’AFA

14 € / mes – 1 dia
15 € Assegurança anual, comú a totes les extraescolars del Consell (cal pagar només 1 cop a l’inici de l’activitat).

Famílies NO sòcies de l’AFA

18 € / mes – 1 dia
15 € Assegurança anual, comú a totes les extraescolars del Consell (cal pagar només 1 cop a l’inici de l’activitat).

Pagament

Per transferència bancària al compte de l’AFA (Anteció!! Compte nou):

Banc Santander: ES63 0049 4573 0020 1002 2165
Concepte: Nom i Cognoms + juguem ballant

Us recordem que els pagaments de les quotes han d’estar abonats abans del dia 10 de cada mes i que és OBLIGATORI enviar còpia del justificant a : afatresoreriapratdelamanta@gmail.com 

Si passat aquest període NO s’ha realitzat el pagament, l’infant no podrà realitzar l’activitat i s’avisarà a l’escola perquè vingueu a recollir-lo a les 16:30 h.

JORNADES D’ESPORT I DANSA

Opcionalment podran participar en les Jornades d’Esport i Dansa que es realitzen dues vegades durant el curs. Una cap al febrer i l’altre al maig. Els nens i nenes demostraran al CEM L’Hospitalet Nord (Avda. Manuel Azaña, 21) les diferents coreografies apreses durant els mesos d’extraescolar.

Condicions

  • Durant la inscripció, cal emplenar el codi de la Targeta Sanitària (o de la mútua).
  • Requereix un mínim de 6 alumnes per realitzar l’activitat.
  • En cas de baixa, cal comunicar-ho amb 15 dies d’antelació abans d’acabar el mes i AVISAR per e-mail a la Comissió d’extraescolars: ceafapratdelamanta@gmail.com amb l’assumpte BAIXA.
  • La SORTIDA es farà per la porta del pati de Castelao (reixa). Es prega PUNTUALITAT absoluta i avisar en cas d’arribar tard.
  • Les nenes i nens berenaran al menjador de l’escola abans de realitzar l’activitat. Es recomana posar berenar que puguin menjar ràpid tipus plàtan o entrepà petit. Recomanem posar també una ampolla d’aigua o cantimplora a part per si la que porten a l’escola està buida.

Inclou

Servei de monitoratge des de l’acabament de les classes 16.30h, fins a la recollida de l’infant per part del pare / mare / tutor a la porta de l’escola, a les 17.45h.

CURS 2021-2022

El grup de Juguem Ballant d’aquest curs ho va passar molt bé a la sala de psico i mostrant els balls apresos a les seves famílies al maig a la Jornada d’esport dansa.