El perquè de fer-se soci o sòcia de l’AFA

L’ AFA és una entitat formada per les famílies de l’escola i, ara més que mai, hem d’estar units i unides.

Formar part de l’Afa té uns beneficis per a les famílies sòcies, com obtenir descomptes a les
activitats que fem, tenir descomptes a les botigues del barri, organitzar actes, tenir dret a
vot en les diferents assemblees que realitzem…
però cal recordar, que la base de la nostra entitat és ser sensible i atents i atentes a les necessitats educatives i de benestar dels nostres fills i filles.
Pot ser aquest any les activitats no es facin com les hem fet fins ara, o que algunes ni tan sols es puguin realitzar, però això no vol dir que no tinguem altres objectius, propostes i moltes coses a fer

Darrera hi ha persones que estem en actiu, fent tasques amb l’escola, l’administració, les famílies del centre… per oferir una educació de qualitat, per participar a la vida escolar del centre, per defensar els interessos comuns.
L’AFA necessita estar en constant moviment. Necessita que les families estiguin compromeses en el dia a dia de l’escola, que es garantitzi un fons econòmic per sostenir, tant un petit acte, com poder pagar una assegurança anual,….
Com a situació excepcional amb el COVID-19 totes les comunitats educatives ens hem de reinventar per seguir lluitant, per a oferir aquesta sensibilització i disconformitat davant la falta de recursos i la degradació de l’educació. Per tant, no hem de posar una mirada quantitativa en el benefici econòmic, sinó en una mirada qualitativa, en la millora, en un benefici educatiu. Un benefici que s’ha d’entendre a llarg termini doncs, com tot aprenentatge, consisteix en un procés que a dia d’avui és difícil de veure, però que en el dia de demà sí hi serà.

I què pots fer tu?
Què pots fer com a família?

Participar i ser sòcia o soci, o formar part dels i les persones que estem fent equip.

Cada persona, cada família és una oportunitat
més de millora. La lluita de tots i totes s’ha de centrar en ser, en formar part i gestionar aquests aspectes. Com a AFA podem fer propostes dins de l’escola (recursos
COVID, actes dins l’escola pels infants, xerrades on-line per a famílies…) però seguirem amb el nostre objectiu de ser la veu dels nostres fills i filles. Que aquesta pandèmia no ens impedeixi créixer i sobretot, que els nostres fills i filles estiguin bé i
sentin la força de les famílies en unió.

La nostra AFA segueix sent veu en el Consell Escolar, on pot debatre amb l’escola i l’Administració aquelles aportacions que les famílies fan. Les i els membres de les Comissions i de la Junta de l’AFA seguim en acció per aportar el nostre grà de sorra en el tarannà de
l’escola. La nostra AFA està en continu contacte amb altres AFA’s, la Xarxa
Groga i altres moviments educatius de L’Hospitalet, per fer encara més força.

Per aquestes raons, i per altres que segur que ens podeu aportar, és enriquidor fer-se soci o sòcia aquest curs.

Recorda que per fer-se sòcia o soci teniu el formulari al Blog de l’AFA i si voleu anar més enllà en la participació i ser més actius, podeu enviar-nos un correu electrònic i presentar-vos per formar part d’alguna comissió.

L’educació és cosa de tots i totes, i més si és per els infants.
Fem comunitat educativa, tu també formes part!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.