Tutorial disfressa vikings

Benvolgudes famílies,

a continuació us deixem pas a pas com fer la disfressa d’aquest any: VIKINGS

 ESCUT

IMG_0837

1. Retallar una rodona de cartró (teniu les plantilles a l’AMPA) de:

  • 58 cm diàmetre adults
  • 42 cm diàmetre cicles
  • 33 cm diàmetre infantil

2. Posar-hi cinta de doble cara o cola de barra per enganxar 2 cartolines taronja fluorescent partint de la mitat de l’escut, una a l’esquerra i l’altre a la dreta.

 

3. Fer la forma de doble fletxa amb cinta adhesiva verda aprofitant per tapar la separació de les dues cartolines.

4. Folrar el marge extern de l’escut amb cinta adhesiva marró.

5. Foradar el marge exterior de l’escut amb 22 forats (aprox.) fent coincidir 6 d’ells amb els acabaments de la cinta verda i la resta en els espais que queden entre elles.

IMG_6622

6. Posar una xinxeta llarga a cada forat i tornar a posar cinta marró a la part de darrera per assegurar-les i que no us podeu fer mal.

 

7. Enganxar dues tires de cartró al darrera de l’escut per fer passar el braç i la mà (el contrari al de la mà que feu servir habitualment) per tal de subjectar l’escut i que la fletxa de davant quedi mirant cap avall. Les tires es poden enganxar amb celo de doble cara i assegurar amb xinxetes llargues quan afegir la decoració de davant (pas 9).

 

8. Enganxar mitja bola de porexpan folrada amb cinta adhesiva marró i 5 xinxetes al centre de l’escut de la part davantera.

 

9. Enganxar amb celo de doble cara 2 formes de goma eva negra brillant als dos costats de la mitja bola i una ovalada a dalt a la dreta. En acabat, posar dues xinxetes allargades als extrems de les formes i aprofitar  per intentar que coincideixin amb les tires posteriors i així reforçar-les.

 

10. Posar cinta adhesiva marró a la part posterior per no rascar-se amb les xinxetes al posar el braç.

img_2484.jpg

DESTRAL

IMG_5112

1. Usar un tub de cartró dur (sobrant de paper film o d’alumini o similar).

2. Usar la plantilla ja retallada de goma eva negra brillant que trobareu a l’AMPA per enganxar-la a un extrem de la destral amb celo de doble cara. Atenció! Deixar dos dits de marge a l’extrem per decorar-la després amb corda.

 

3. Enganxar 3 xinxetes a cada costat de la destral, sobre la goma eva negra brillant.

IMG_4842

4. Posar celo de doble cara als extrems de la destral i enganxar corda al voltant de forma decorativa. També es pot enganxar a la resta del tub enrotllant-ho.

 

5. Usar cinta adhesiva metal·litzada tallada per la mitat per fer la vora de la destral.

 

ROBA

B3812C5D-038F-42B9-955C-B6633E03487A

1. Com a base s’ha d’anar amb roba negra.

2. Tallar una fina línia al centre de l’extrem doblat de la tela marró clar per fer poder passar el cap i que quedi com una túnica.

3. Posar la roba negra de pel llarg a sobre de la marró clar, com una estola o xal sobre les espatlles.

4. Posar la tela marró fosc de cinturó i al final de les 4 extremitats (braços i cames) per que facin de canelleres i turmelleres. Després, assegurar-les amb cinta feta de la tela marró clar creuant-la.

OPCIONAL

 

Pentinats: Podeu pentinar-vos tant homes com dones amb trenes als cabells i a les barbes. Podeu afegir cintes de cuir, petites cadenetes, plomes o branquetes al vostre pentinat.

Maquillatge i pintura facial: Amb maquillatge o pintura facial podeu pintar-vos marques i tatuatges fals a la cara, cap (on no hi ha cabell) i braços si els porteu descoberts.

Collarets i abaloris: Amb macarrons pintats, paper maixé, boles de fusta de manualitats i demés, podeu fer collarets i abaloris per afegir a la vostra disfressa.

Casc i tocats: Podeu portar casc comprat o fer-lo amb cartró o cartolina i tubs de paper del wc enrotllats es pot fer un casc amb banyes.

 

 

Ens veiem dissabte 2 de març
a les 17.00 hores a l’escola!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.