Benvinguts al curs 2018 – 2019

Un any més comencem el curs amb moltes ganes i il·lusió per rebre als vostres infants i realitzar amb les famílies una millor experiència per tots plegats.

A continuació us fem un resum dels canvis, les dates programades per adquirir els llibres i parlar de les extraescolars així con un recordatori a les famílies del que hauran de portar els alumnes els primers dies de curs.

DATES D’INTERÈS

Venda i recollida de llibres

Dijous 13 de Setembre de 2018 de 16:45 a 17:30 hores al despatx de l’AMPA.

Reunió d’extraescolars

Dilluns 17 de Setembre de 2018 a les 16:45 hores al menjador de l’escola.

Calendari escolar 2018 – 2019

Ja el podeu descarregar AQUÍ.

ACOLLIDA I MENJADOR

Servei d’acollida

La  persona de contacte és la Yolanda (Campi qui Jugui). Teniu tota la informació i les condicions AQUÍ.

Servei de menjador

Funciona des del primer dia de curs (12 de Setembre). Les  persones de contacte són Yolanda Igual (9:00 a 9:15 h) i Faly Prieto (16:30 a 17:00 h) (Campi qui Jugui) i el telèfon de contacte de 8:00 a 9:00 hores per avisar d’absències és el 635 867 536. Teniu tota la informació, els menús i les dades per comprar els tiquets AQUÍ.

RECORDATORI

Horaris AMPA

Tots els dijous de 16:45 a 17:30 hores al despatx de l’AMPA.

Aquest any comencem el Dijous 14 de Setembre per les famílies que es vulguin fer sòcies i gaudir de tots els avantatges. Us recordem que la quota és de 20 € i que haureu de portar el comprovant. Tota la informació AQUÍ.

Extraescolars

Aquest any tenim noves ofertes d’extraescolars, estigueu atents al blog i al menú d’extraescolars durant els següents dies per veure les novetats. Us recordem també la reunió del proper Dilluns 17 de setembre al menjador.

A les noves famílies de P3

Teniu la informació de la reunió aquí. Com a resum de les dades més importants:

  • Dimecres 12 tan sols 1 hora de joc amb un familiar entre les 9:15 a les 12:15 hores (entrades i sortides per la porta del carrer Natzaret)
  • Els dies 13 i 14 de Setembre els nens i nenes de P3 seguiran en període d’adaptació de 9:15 a 12:15 hores (entrades i sortides per la porta del carrer Natzaret).
  • A partir del dilluns 17 de Setembre horari normal de 9:00 a 12:30 i de 15:00 a 16:30 hores.
  • Haureu de portar una bossa de roba amb el seu nom i mudes de roba i sabates per si s’embruten, capses de mocadors i tovalloletes humides (veure el PDF per més detall).
  • Abans del pati esmorzen el que porten de casa (entrepà, fruita, cereals, fruits secs…). Es recomana no portar iogurt i evitar els sucs o la xocolata.
A les famílies d’infantil (P4 i P5)

El primer dia la tutora us posarà al dia de les coses necessàries per aquest curs. Aquest any no cal portar foto. Ja sabeu quant estimen els vostres menuts el seu pati de sorra i les aixetes d’aigua. Aneu preparant aquesta setmana:

  • 2 capses de mocadors.
  • 3 paquets de tovalloletes humides.
  • Muda de sabates i roba per si es mullen.
  • La bata.
  • L’esmorzar diari (entrepà, fruita, cereals, fruits secs…). Es recomana no portar iogurt i evitar els sucs o la xocolata.
A les famílies dels cicles inicial, mitjà i superior

Tots els alumnes hauran de portar l’agenda, els llibres i l’esmorzar (entrepà, fruita, cereals, fruits secs…). Es recomana no portar iogurt i evitar els sucs o la xocolata. Teniu el llistat dels llibres per curs aquí.

Autorització sortides

Podeu descarregar i imprimir aquí els fulls d’autorització de sortides dels alumnes si el vostre fill o filla ha de marxar amb una persona que no és familiar directe o bé és menor d’edat. Pels alumnes grans cal signar per que marxin sols.

Sortida cicle infantil
Sortida cicle inicial i 3er
Sortida 4rt, 5è i 6è

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.