27a Milla Urbana Sant Eulàlia, 9a Solidària Ciutat de L’Hospitalet

La Milla Urbana i Solidària de Sant Eulàlia arriba el dia 1 de maig a la seva 27a edició, i ho fa sense oblidar la seva vessant solidària, que enguany beneficiarà el programa Cuida’m de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.  

La prova es durà a terme a l’Avinguda Carrilet (entre els carrers Buenos Aires i Comerç), al barri de Santa Eulàlia de L’Hospitalet de Llobregat. L’inici està previst per a les 9 del matí i, durant tota la jornada esportiva, es podran fer diferents activitats, ideals per a poder gaudir en família de l’esport i la solidaritat.

El preu d’inscripció és de 3 euros i un litre d’oli o llet, que es destina a Creu Roja. Enguany, 1 euro de cada inscripció serà per al programa Cuida’m, que fa possible que molts nens i nenes de països amb pocs recursos puguin ser tractats a l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. A més, també es pot participar solidàriament sense necessitat de realitzar la prova esportiva mitjançant la inscripció amb el “Dorsal 0”, fent una aportació solidària, lliure i voluntària.

Inscripcions i més informació al web www.millaurbanasantaeulalia.cat.

AESE.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.