Extraescolars 2017 – 2018

Famílies:

Des de l’AMPA estem preparant les extraescolars del curs vinent i hem pensat què una bona opció era preguntar-vos quines activitats us agradarien que els vostres fills i filles realitzessin a l’escola.

Nosaltres tenim algunes idees, algunes d’elles noves propostes pel proper curs, i volem escoltar les vostres. Per això necessitem que ens empleneu aquest PDF INTERACTIU i ens el feu arribar a l’AMPA, a través del mail (ampapratdelamanta@gmail.com) o mitjançant la bústia abans del 5 de juny de 2017.

Si voleu, també teniu l’opció d’emplenar ara mateix aquest FORMULARI ONLINE.

També dir-vos que s’ofereixen extraescolars per a pares i mares. Si esteu interessats en fer-ne alguna o teniu alguna proposta estarem encantats d’escoltar-la. També ens agradaria saber en quin horari preferiu que es faci l’activitat (de 15-16’45h, després de les 16’45h, a partir de les 18h).

Moltes gràcies!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.