Ja estem a punt per les Jornades 2017!!

Benvolgudes famílies,

Un any més arriben les Jornades, tot just al tornar de les vacances de Setmana Santa. Les jornades són una oportunitat per viure l’escola molt més intensament i en comunitat educativa, amb tallers conjunts en els que participen les famílies i els alumnes de tot un cicle, amb activitats teatrals i acabant, com sempre, movent l’esquelet tots alhora al flashmobe.

Aquest any el fil conductor seran les emocions. També han estat un important eix per la comissió de formació-participació, ja que durant els últims anys les hem treballat a diversos cursos i tallers per famílies. Us adrecem a la notícia ” 35 contes per treballar les emocions” per si voleu gaudir d’algun d’ells, en família, durant les vacances.

Us desitgem que gaudiu molt les Jornades 2017!!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.