Grup de voluntaris al Gran Recapte 2016

El passat dissabte 26 de novembre, un grup de voluntaris de la comunitat educativa del Prat de la Manta vam participar al Gran Recapte d’aliments. Tots junts vam treballar de valent marcant bosses, entregant-les a  les dues entrades del carrefour del GV2, recollint els aliments i organitzant-los a les capses gegants o “banyeres”.
Juntament amb els més petits, vam esforçar-nos per acceptar els “no” amb bones cares i, sobretot, vam descobrir que la solidaritat és un valor molt arrelat al nostre entorn. A vegades no ho sembla però … com si no s’omplen aquelles banyeres enormes? Entre divendres i dissabte, al nostre punt de recollida es van recollir 8 tones d’aliments (16 banyeres) i al nostre torn de dissabte al matí, vàrem omplir 5 banyeres, una de les quals pesava 613 quilos!!
Va ser tota una feinada i vam acabar cansats, afamats però, sobretot, satisfets!
Us recomanem l’experiència per properes edicions!


I el resultat final:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.