NOVA EXTRAESCOLAR: JUGAR A TENNIS AMB VALORS

Benvolgudes famílies,

tenim una nova proposta en l’àmbit de les extraescolars esportives i el treball dels valors ètics.

“Estrella Dorada: Respeta y vencerás” és un projecte de Carles Juan Bellés ( monitor de tennis titular per la Federació Espanyola de Tennis, àrbitre nacional i entrenador de tennis en cadira de rodes) que s’està desenvolupant al Club de Tennis de L’Hospitalet. Es basa en la pràctica d’aquest esport alhora que es treballen 5 valors ètics: la generositat, el respecte, la humilitat, la honestedat i l’ empatia.

Hi participen també psicòlegs esportius, pedagogs i periodistes esportius, entre d’altres. Podeu llegir més informació sobre el projecte, inclús una entrevista al Carles Juan Bellés a http://flowandgrow.es/jugar-tenis-entrevista-con-carles-belles/

Aquest projecte es vol desenvolupar també com a activitat extraescolar a les escoles de la ciutat i ens sembla una bona proposta!

Es podrà provar de manera gratuïta l’activitat el dimarts 25 d’octubre al Prat de la Manta, sent necessari un petit nombre d’alumnes interessats (edat mínima 5 anys). Cal que us poseu en contacte amb l’AMPA, al despatx el dijous o a través del correu electrònic ampapratdelamanta@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.