MOSTRA DE TEATRE DELS ALUMNES DE SISÈ

El passat 3 de juny, i com és tradició, vam poder gaudir d’una mostra de teatre oferta pels alumnes de sisè al centre cultural, dins dels actes de la festa major de Santa Eulàlia.
Amb el títol “Santa Eulàlia Mutant. La transformació d’un barri”, ens van presentar una obra ambientada en alguns espais del barri escollits per ells i en els quals han treballat durant el curs. Ha estat un projecte de lectura del barri, que s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració de la Fundició i Plaudité Teatre.
L’obra representava la seva visió imaginada i divertida de les coses que poden passar a la vida de les persones en tots aquests indrets: parc de l’Alhambra, camp de futbol Santa Eulàlia, parc Copisa, plaça dels Avis, plaça de les lletres i carrer Coromines.

L’obra va ser molt divertida i tant el públic com els nens de sisè vam gaudir molt. Hem de felicitar-los per una feina molt ben feta. Així que, al final, van rebre el més càlid aplaudiment dels seus fans i fins i tot van signar autògrafs !!

Enhorabona per l’èxit !! 

I és que, tal i com ens van deixar clar…..6è mola!!! 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.