EL GUST PER LLEGIR: RESUM DEL TALLER PER FAMÍLIES.

El dia 20 d’abril vam poder gaudir, dins de les Jornades 2016, d’un taller per famílies sobre  “El gust de llegir”. En aquest taller la Montserrat García ens va fer reflexionar sobre com és de diferent l’hàbit lector de tots els altres. Aquest no és pot aprendre, no es pot imposar… “a l’hàbit lector s’accedeix per una altra porta”, ens va dir…

Aquesta porta s’obre quan es descobreixen les meravelles que es poden trobar dins d’un llibre, hores d’emocions, diversió,.. i això pot passar en qualsevol moment de la vida. Si les nenes i els nens troben exemples de persones que gaudeixen amb la lectura, serà més fàcil que ho vulguin descobrir per si mateixos. Així que les famílies presents vam compartir idees sobre com facilitar aquest procés…

Llegir en veu alta, gaudir i fer gaudir de la lectura és una fantàstica manera de fer camí cap a la porta del gust per llegir. Durant el taller vam poder veure un preciós vídeo sobre la lectura en veu alta, que trobareu a aquest enllaç   https://www.youtube.com/watch?v=dQHoMizh71Q

Del taller van sorgir també noves idees… tallers de conta-contes per les famílies, treball al voltant d’un conte com s’havia fet fa uns anys (Valentí granota, etc). Si esteu interessats amb la idea, ho podeu comentar amb la Mercè Agustí.

I només queda agrair a la Montserrat la xerrada, a l’escola l’espai de reflexió i a les famílies que van assistir les seves ganes de compartir experiències. Fins la propera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.