HEM COMENÇAT A DONAR LA NOTA

.. i, certament, no sona malament…

Però el més important és que un bon grup de pares, mares, alumnes i mestres ens ho vam passar molt bé al ritme de “Si ma ma ka”. Vam cantar amb els ulls oberts, amb els ulls tancats, vam fer percussió corporal, vam menjar-nos mosques volants i vam riure de bon grat.
La Mònica Peig, la nostra professora, ens fa arribar aquest link per  repassar la cançó i per que les persones que no van poder venir es posin una mica al corrent ja que el proper dimarts practicarem una mica més.
Aprofitem per agrair-vos la bona acceptació de la idea, ja que hem superat totes les previsions i la sala de música se’ns ha quedat petita. És probable que les properes sessions tinguin lloc a la sala de psicomotricitat a on podrem moure’ns amb més llibertat. Fins dimarts!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.