MOSTRA TEATRAL DEL GRUP DE 6è (CURS 2014-2015)

Encara que sigui amb una mica de retard, i a petició d’alguns dels alumnes de sisè del curs passat, us oferim un resum sobre la mostra teatral que ens van oferir el passat mes de juny. I els demanem disculpes per la tardança!!

El dia 5 de juny al Centre Cultural de Santa Eulàlia vam poder gaudir de la mostra teatral oferida pels alumnes de sisè de l’escola Prat de la Manta. Sota la direcció de l’Eulàlia Ballart i l’Anna Bibiano, de Plaudité Teatre, ens van sorprendre amb 3 petites representacions, lligades al treball de les Jornades “A què sona el barri?”. I així, els espectadors vam fer un recorregut pel Centre Cultural gaudint de les diferents obres.

La primera representació, “Antiguos raíles”, ens va parlar de l’evolució dels transports al nostre barri. Del “carrilet antic” al “carrilet nou”, de com les persones es coneixen al ritme del tren i, després d’un llarg viatge, van crear  “La casa dels amics del ferrocarril”.

La segona representació, “Gadrago”, comença amb un passeig imaginari pel barri per centrar-se després en la història del misteriós castell de Blas Fernández de Lirola. Una emocionant història que comença a la Itàlia Medieval i acaba donant nom al castell OSCUS, en record dels 4 fills d’una parella molt original: el José, la Pepa i el seu gos Pupi.

La darrera representació, a l’espai del Garrofer de la Plaça del Centre Cultural, té per nom “Santa Eulàlia sensitiva” i és una mostra d’experiències quotidianes viscudes al barri a través dels sentits i de les emocions.

El lloc escollit per aquesta última representació no va ser casual. Es tracta d’una plataforma que van dissenyar els alumnes del Prat de la Manta juntament amb “La Fundició” durant les Jornades de l’escola de fa uns quants anys. Allà van deixar escrita la frase ” Plataforma perquè totes les vides siguin feliçment fantàstiques” i van escollir com a arbre central un generós garrofer que dóna la millor ombra de tota la plaça.
En aquell indret tan especial, veient als nostres actors i actrius preferits, realment vam poder comprovar que la plataforma aconsegueix el seu objectiu … ens va regalar uns moments feliçment fantàstics!!

Si us plau, envieu-nos les vostres fotos i vídeos de la mostra de teatre per tal de fer un bon recull i completar aquesta notícia!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.