LA XARXA GROGA DE L’HOSPITALET: MÉS ACTIVA QUE MAI

Tot i que el curs escolar comença demà dilluns 14 de setembre, la Xarxa Groga de l’Hospitalet ja porta temps preparant el curs!
Durant les vacances han continuat les assemblees i la preparació dels propers esdeveniments.

Al setembre, en plena campanya electoral, la Xarxa Groga ha preparat un debat en el que podrem preguntar directament als representats de les diferents candidatures polítiques quin és el seu model educatiu. Tindrà lloc el proper 21 de setembre, al Centre Cultural Sant Josep.

I per l’octubre s’està preparant la jornada “Xarxa, Lluita i Desigualtat”, que es celebrarà a la nostra escola.  A més de compartir experiències i continuar fent xarxa, a la jornada hi haurà ponències d’experts sobre la desigualtat en educació així com tallers pels nens i les nenes. Apunteu-lo a l’agenda: 24 d’octubre de 2015 !!
La Xarxa Groga de L’H  està més activa que mai. Podeu trobar més informació a xarxagrogalh.wordpress.com , aixi com seguir-la a twitter.com/XarxaGrogaLH i www.facebook.com/Xarxa-Groga-LHospitalet-116582925343390/timeline/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.