SOPAR DE GERMANOR 2015

Un any més s’ha tancat el curs escolar amb l’habitual sopar de germanor que aplega tota la comunitat educativa amb l’objectiu principal de passar una bona estona i acomiadar-nos fins a la tornada de les tant esperades vacances d’estiu.
Durant el matí es van fer els preparatius per a guarnir l’escola i preparar tota la logística del sopar, sense deixar de banda les activitats lúdiques com el tradicional partit de futbol entre pares, nens i tothom que es va voler apuntar, així com la novetat d’aquest any, que era una masterclass de zumba. No cal dir que d’ambdues activitats vàrem gaudir moltíssim grans i petits.
Tocat el vespre es varen obrir les portes i de forma esglaonada anaven arribar les famílies com sempre amb ganes de passar-ho bé i tenir aquells moments, que des de l’AMPA, creiem que fan escola, com són el xerrar, el riure, i el veure com els més petits gaudeixen dels espais de l’escola en un ambient d’amistat i companyerisme. En total més de 200 persones van assistir al sopar.
Com també és habitual, els nens i nenes estàvem més per sopar ràpid i anar a córrer per la pista que pel propi sopar, així que una vegada van tenir via lliure les famílies van allargar el sopar fins ben entrada ja la nit.
Com comença a ser tradició es va fer un passi de fotos amb totes les activitats que s’han fet durant l’any, on tothom reviu aquells moments que recorden d’aquell curs amb més estima com les excursions, les colònies, els tallers i les jornades, entre altres. I com no podia ser d’un altre forma amb moments emotius pels nois i noies de sisè que marxen de l’escola així com als professors que es traslladen, com la Victòria i que es jubilen, com el Francesc.
Des de l’AMPA els volen desitjar a tots ells molta sort en la seva nova etapa i que la gaudeixin intensament.
Finalment va haver-hi temps per ballar una estona, amb coreografies incloses, i tot i que la pluja va fer tímidament acte de presència, la nit va aguantar i va deixar acabar la festa entre xerrades i riures.

Volem acomiadar-nos fins el curs que vinent, donant les gràcies a tothom que va posar el seu granet de sorra per fer possible un any més el sopar de germanor, i sobretot a tota la gent que va assistir, famílies, monitors i mestres.
BONES VACANCES!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.