POSA’T LA GORRA

Us adjuntem una carta informativa sobre la propera festa “Posa’t la gorra”, adreçada a totes les famílies de l’escola des d’AFANOC (Associació de Nens amb Càncer)


Benvolguts pares i mares, 


Ens plau comunicar-vos que el proper diumenge 7 de juny l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) a Tarragona celebrarà la tretzena edició de la Campanya de sensibilització “Posa’t la Gorra!” a PortAventura. 

“Posa’t la Gorra!” és una festa que té com a propòsit sensibilitzar i donar a conèixer a la societat l’existència del càncer infantil i poder assolir els projectes que du a terme l’entitat. 

L’ Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), des de l’any 1988 treballa per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies; Al llarg de la seva trajectòria, l’entitat ha posat en marxa programes i serveis i ha treballat en la millora de la salut psicosocial de totes aquestes. Des de l’any 2004, degut a la demanda d’un grup de pares i mares de nens/es amb càncer de la Demarcació de Tarragona, tenim una delegació a aquesta zona, per tal de respondre a les necessitats concretes del territori i així, donar cobertura a nivell psicosocial a les famílies que ho necessitin. Enguany, també s’ha obert una delegació a Lleida amb la mateixa finalitat. 

Aquest curs, alguns dels objectius que ens hem fixat són els d’obtenir recursos per garantir els serveis que fins ara ofereix l’AFANOC i per seguir mantenint la Casa dels Xuklis; una casa d’ acollida, per aquelles famílies amb un fill/a amb càncer, que s’han de desplaçar del seu lloc d’origen a Barcelona per rebre tractament als hospitals de referència. Fins el dia d’avui s’han acollit més de 435 famílies. 

Per tot això, necessitem un any més el vostre suport. La vostra ajuda ens resulta imprescindible per assolir les nostres fites. Esperem que us animeu a col·laborar i ens ajudeu a que el 7 de juny, PortAventura torni a estar ple de gorres solidàries. 

La campanya consisteix en un gest solidari: “posar-se la gorra”. Enguany amb la compra de la gorra d’aquest any s’obtindrà directament l’entrada oficial per entrar al parc de PortAventura. L’entrada amb la gorra té un cost de 18€.

Per adquirir les gorres que desitgeu, us podeu dirigir a la persona del centre educatiu del vostre fill/a que es responsabilitzi de dur a terme aquesta iniciativa (RAQUEL CORBERA, mare de la Sara de quart) . Una vegada la tingueu, sapigueu que us permet l’accés gratuït al Parc Temàtic de PortAventura, podent gaudir de totes les seves instal·lacions i també podreu participar de 10.00h a 14.00h a tots els tallers i activitats que organitza l’AFANOC a la plaça de la Xina. 

No us ho podeu perdre!!! 
Esperem que sigui del vostre interès. 
Us animem a conèixer més la nostra entitat i la Campanya “Posa’t la Gorra!” al web http://www.afanoc.org 

Gràcies per fer-ho possible un any més!

Miguel Javaloy
Delegat d’AFANOC a Tarragona


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.