FESTA DELS PADRINS DEL RIU LLOBREGAT

Benvolgudes famílies,

us informem de que el proper diumenge 22 de març es celebrarà, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, la festa els padrins del riu Llobregat a L’Hospitalet. Tindrà lloc de 10.30 a 13.30 h, a la vora del riu.

D’aquesta manera es celebra el primer aniversari del compromís d’apadrinament que van signar nombroses entitats i les escoles de la ciutat.

Des de l’ajuntament ens fan arribar aquesta invitació:

Us convidem a tots i a totes a la festa i us animem a vestir-vos amb una peça de color blau, que ens recorda el color de l’aigua. Ens retrobarem al punt de sortida, que serà a la parada del Metro de la Línia 1 Hospital de Bellvitge, a les 10.30 h. Des d’allà passejarem plegats fins al riu, on farem la festa amb una gran diversitat d’actes per a totes les edats.

L’acte d’apadrinament simbolitza el compromís de cada col·lectiu signant de fer una actuació en pro del riu Llobregat. Sou padrins representants de diverses associacions: escoles, instituts, casals de gent gran, esplais, associacions de veïns, entitats ecologistes, entitats culturals i persones a títol individual, amb l’objectiu de difondre el coneixement del riu i gaudir-ne.

L’Ajuntament de L’Hospitalet també ha anat treballant per millorar aquest sector de la ciutat. En aquest sentit, fa més d’un mes que vam presentar, juntament amb la Generalitat, el Pla director urbanístic d’ordenació del sector de la Granvia – Llobregat, que ha de servir per donar continuïtat en un tram de 1.000 metres lineals a l’avinguda de la Granvia cap al riu Llobregat, tot seguint el model utilitzat en el primer tram ja executat. La intervenció persegueix tres objectius fonamentals: la creació de noves àrees d’activitat econòmica, l’ordenació del parc de Cal Trabal, que serà un dels parcs urbans més grans de l’àrea metropolitana, i la transformació del darrer tram de la Granvia en una via urbana. Modernitat, impuls econòmic per a la ciutat i garantia d’entorn natural. Aquest és el projecte ja aprovat inicialment que ens permetrà apropar el riu a la ciutat des del barri de Bellvitge, per viure i gaudir més aquest espai natural del nostre municipi.

Aquesta festa pot ser una bona oportunitat de que els nostres fills i filles coneguin i gaudeixin de la part natural de la nostra ciutat! 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.