EMOCIONART

Aquí teniu un petit extracte del taller EMOCIONART amb els nens i les nenes que participen en aquesta extraescolar

One thought on “EMOCIONART

  1. Estem molt contents amb aquesta extraescolar.Otto, entra i surt molt content,notem una evolució a nivell de reconeixement d,emocions molt important i,a mes, recórrer a “coses” apreses a les sessions, per la seva vida cotidiana (exercicis de relaxació, de creativitat…).Estem molt satisfets d,haver triat aquesta activitat amb ESBE, a Prat de la Manta (és evident que les vostres instalacions, ajuden a que les activitats, jocs, etc, siguin encara millors).Volíem contestar responent a tothom perque entenem que les opinions de tots ens poden donar mes pistes de com gaudeixen, o no, d,aquesta extraescolar, els nostres fills/es, pero donava error per “responder a todos”.Una abraçada,Familia Balart Martin

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.