VOLUNTARIS DEL GRAN RECAPTE: UNA EXPERIÈNCIA MOLT EMOCIONANT

Avui, 29 de novembre, un grup d’alumnes, famílies, mestres i monitors de l’escola Prat de la Manta hem participat com a voluntaris al “Gran recapte” del Banc d’aliments.

La idea va sorgir arrel d’una de les sessions del curs “Créixer en família”. Parlàvem dels valors que volem transmetre als nostres fills i filles i de com treballar-los. La Cruz, mare de la Paula de sisè, va compartir que, per tal de que la seva filla visqui la solidaritat com a un valor natural, s’havien apuntat juntes com a voluntàries del Gran recapte.
I aquesta gran idea, després d’unes quantes gestions i patiments de la Mercè Agustí, s’ha materialitzat avui.

A les 10 del matí, a l’obertura del carrefour del Gran Via, un grup d’alumnes del Prat de la Manta oferien a les persones que entraven al supermercat una bossa per col-laborar al Gran recapte. Els nens i les nenes no han dubtat en dirigir-se a tothom que s’apropava a l’entrada del súper per explicar com podien participar. S’han dedicat a fons i tots plegats hem recollit els fruits!

Durant els primers moments, amb poca gent al centre comercial, semblava molt difícil omplir els contenidors. Però li hem posat ganes…


I ben aviat han començat a arribar les primeres bosses que els nens havien entregat, ara ja plenes d’aliments…Inclús carrets plens… i quina cara d’il·lusió hem posat tots al veure’ls!!


  I si, finalment, hem omplert 4 enormes contenidors en el nostre torn de 3 hores.

Hem acabat cansats però molt feliços: i és que hem gaudit d’una experiència molt emocionant!!

Avui la comunitat educativa del Prat de la Manta hem compartit una gran tasca, ens hem implicat en un projecte per ajudar a altres i  hem viscut amb emoció la solidaritat de moltes persones!!

Moltes gràcies a tots,  tant als que heu participat com a voluntaris com als que heu vingut a col-laborar amb aliments, per fer-ho possible!!

Recordeu també que tots els dies de l’any es poden fer aportacions al Banc els aliments. Aquí teniu un link a on podeu trobar més informació i inclús fer les vostres donacions de cistelles solidàries: https://www.bancdelsaliments.org/ca/dona_aliments/

5 thoughts on “VOLUNTARIS DEL GRAN RECAPTE: UNA EXPERIÈNCIA MOLT EMOCIONANT

 1. Una experiència molt bonica que personalment ens ha posat la pell de gallina. Compartir amb tot l'entorn educatiu valors com la solidaritat, la motivació i el treball en equip et dona un plus d'optimisme i de ganes de fer coses.Una vegada més hem mostrat que som un grup unit, participatiu, i que el treball com a comunitat educativa té la seva recompensa.Gràcies per omplir de color, un dia plujós!!!

  M'agrada

 2. Totalment d' acord amb el Xavi, la actitud de tos els nens/nenes, la seva implicació i les seves ganes m' han emocionat molt. Felicitats a tots per aquesta lliçó de solidaritat

  M'agrada

 3. Hola soc el Víctor de 6è. Vaig estar com a voluntari i m'ho vaig passar molt bé.Vam anar a les 10 del matí, però al començament les bosses que repartíem trigaven molt a tornar. Desprès d'una estona la gent es va començar a animar. Fins i tot va vindre un senyor que primer, ens va donar un carro sencer i desprès 4 pots gegants de llet en pols.(Vaig emocionar-me tant, que vaig tenir ganes de donar-li unes patates “xips” que ens havien portat.) L'any que ve segur que hi torno… 😛

  M'agrada

 4. Hola, sóc la Lucía de 6è. Com diu el meu company Víctor ens ho vam passar molt bé i va ser una gran experiència per a tots nosaltres. Al principi, estàvem una mica tallats perquè havien de donar les bosses a la gent que entrava però ,al cap d'una estona, se'ns va passar la vergonya. La gent va respondre molt solidàriament, fins i tot, va haver-hi un moment que ens vam quedar sense contenidors i vam haver d'agafar carros de compra i vam omplir molts en un moment. Vam recollir un munt de llenties, arròs i pasta. Estic molt contenta d'haver anat i m'apunto per a la propera. Gràcies a tothom.Lucia

  M'agrada

 5. Hola soc Cristina mama de AlexHa estat molt bé que desde l'escola es facin aquet tipus de activitats solidàries, es una educació més que se li dona als nens. Avui en dia cal concienciació del patiment real de les personas, sigui per enfermetat, per cobrir necessitats primàries, per problemes diversos…El meu fill s'ho ha passat molt bé i hem gaudit molt veient que la gent és molt, molt solidària. Segurament l'any que ve repetirem ;D

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.