LOTERIA NADAL 2014


Ja tenim la loteria de Nadal !! Per cada número juguem 1 euro a la loteria nacional del dia 22 de desembre de 2014 (mateix número de tots els anys) i un altre per entrar al sorteig d’una superpanera nadalenca!! 

El sorteig de la panera va en combinació de les tres darreres xifres del número de l’ONCE del dia 19/12/14. En cas de que no hi hagués guanyador, es repetiria el sorteig amb el número premiat a l’ONCE del dia següent.

El donatiu que es realitza al comprar loteria de l’AMPA va destinat íntegrament a fer possible els projectes de l’ associació de mares i pares de l’escola, participant i col-laborant amb l’escola  amb algunes despeses puntuals (socialització de llibres o, a veure si aquest any ho aconseguim… amb un nou altaveu per l’equip de música de l’escola!!!)

Moltes gràcies a tothom!

I mireu quina bona pinta que té la panera!!!Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.