RESUM XERRADA SOBRE CONEIXEMENT PERSONAL. QUI ÉS PRIMER: ELS MEUS FILLS O JO?

Benvolgudes famílies,
durant l’últim mes del curs passat vam tenir l’oportunitat d’assistir a una xerrada sobre coneixement personal, organitzada per mares i pares de la nostra escola, impartida per una experta en el tema i oberta a totes les famílies. La Gemma Saucedo, mare de l’escola i una de les organitzadores, ha volgut compartir un resum amb tots. Moltíssimes gràcies!!
El passat 11 de juny, abans d’acabar el darrer curs escolar, va tenir lloc una xerrada sobre coneixement personal en el marc de la família i el paper que hi desenvolupa cadascú de nosaltres en ella. Aquesta trobada es va fer a l’escola Bressol L’Espiga (Pubilla Cases L’Hospitalet) en col·laboració amb els pares i mares del CEIP Prat de la Manta i va ser dirigida per la Directora Rosa Escarp. Es tracta d’un fet certament destacable pel fet de trencar barreres entre l’ensenyament públic i privat en favor d’un paper comú dels dos mons per a millorar la nostra societat actual i futura amb la participació de pares, mares i educadors.
El subtítol de la presentació de la xerrada va ser “Conèixer-me per poder gaudir i poder conèixer els altres. Estimar-me amb responsabilitat per poder estimar amb responsabilitat.” I és que l’arribada d’un fill o filla a casa i ho capgira tot. El centre de les vides dels pares, avis, tiets i de tota la família canvia i a tothom li costa ressituar-se en el seu paper, fins que ens recol·loquem i el trobem. Com ens retrobem amb la persona que érem abans de ser mares i pares? Quin espai li deixem? I a la nostra parella? Quin percentatge ocupa la maternitat i paternitat en les nostres vides? Com serem capaços de conèixer profundament els nostres fills i filles si nosaltres mateixos no ens coneixem?

En aquesta xerrada vam tenir ocasió de parlar de tots aquests aspectes, de com d’important és conèixer els nostres fills per poder arribar-hi i de respectar-los com a persones que són. Igualment pares i mares vam compartir experiències, entenent la rellevància de mantenir un equilibri entre la família i la persona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.