DIUMENGE 28-S: BICI O HISTÒRIA?

Si voleu aprofitar el cap de setmana a la nostra ciutat, hi ha 2 propostes molt interessants pel diumenge 28 de setembre:
Pels més esportistes, una pedalada pel Baix Llobregat dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Més informació a http://www.l-h.cat/detallAgenda.aspx?1Ez88I04XxqazCeo76FBbB22mYLqazCEHIwOp2J9e96eOoaRuU29rQcKIhYbgqazBqazB

I pels amants de la Història, una jornada de portes obertes amb visita guia per la Vila vella de L’Hospitalet. Aquesta activitat està dins de les Jornades del Patrimoni a Catalunya que es realitzen del 26 al 28 de setembre i que inclouen activitats per tota Catalunya. Podeu obtenir més informació i descarregar-vos el programa sencer a: http://www20.gencat.cat/portal/site/Patrimoni/menuitem.6a2dec9a300f68a8cd0181dfb0c0e1a0?vgnextoid=efb3abb07fd42310VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=efb3abb07fd42310VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default&contentid=d080afbf10e42310VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD


Resum de l’activitat a L’H: consistirà en una ruta urbana per la Vila Vella tot explicant els orígens de L’Hospitalet  cercant-los al voltant de l’antic Hospital de la Torre Blanca situat al camí que conduïa cap a Barcelona. Aquest hostal fou construït amb l’objectiu d’allotjar els peregrins que anaven cap a Santa Eulàlia de Provençana i els mercaders que es dirigien cap a Barcelona. Poc a poc, al voltant d’aquest hostal es va anar formant un nou nucli poblacional que acabaria rebent el nom de L’Hospitalet. És aquí on es centra la visita, la qual ens permetrà fer un viatge a través del temps per conèixer L’Hospitalet de l’època medieval i moderna.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.