TROBADA DE LA COMUNITAT EDUCATIVA: ASSEMBLEA GROGA

“Per a continuar la lluita sostinguda per a aquest curs 2013-2014 proposem una trobada de tota la Comunitat Educativa (Famílies, docents, psicopedagogs/ues, infants, estudiants, PAS, TEIS, ciutadans/nes…) el proper dissabte 30 de novembre. Continuarem construint, des de la base i de manera democràtica, maneres de defensar l’educació pública dels constants atacs polítics i, sobretot, per construir conjuntament una Educació de qualitat basada en la igualtat, l’equitat i la justícia social. 
Per aconseguir vèncer la ignorància dels qui ens governen, des de la lluita social però també des de la qualitat pedagògica, volem aportar un model pedagògic treballat entre totes i tots que asseguri una educació accessible, inclusiva i que eduqui en el pensament crític.”

D’aquesta manera els organitzadors de la trobada de la comunitat educativa dins de l’Assemblea Groga,  ens conviden a participar en ella, el dissabte 30 de novembre, des de les 10 fins les 13h a l’Escola Josep Carner de Badalona. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.