RESUM DEL 1er TALLER SOBRE EDUCACIÓ EMOCIONAL

Avui un bon nombre de pares i mares hem pogut gaudir del primer taller sobre educació emocional.
Hem vist el programa de Redes de l’Eduard Punset “El aprendizaje social y emocional: las habilidades para la vida” emès el 26/05/2013 i que (si us ho heu perdut) podeu veure a http://www.rtve.es/n/669382
Desprès s’ha obert un torn de paraula, en el que l’Arantxa Ribot, pedagoga de la U.A.B i de l’Hospital Sant Joan de Déu, ha resolt un munt de dubtes i ens ha engrescat molt en el tema. El Francesc De Gispert, director de l’escola, ha participat també i ens ha explicat com l’educació emocional està present en el dia a dia a l’escola (a l’aula i també a altres llocs on les emocions es fan més evidents com al pati) i molt especialment a les colònies.
També ha assistit la Mercè Sánchez,representant del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament, que esperem que ens ajudi a fer possible la continuació d’aquests tallers formatius per pares i mares.
Gràcies a tothom que ha participat, tant en la preparació, desenvolupament com en l’assistència al taller (especialment a l’Arantxa Ribot, al grup de mares i pares d’ alumnes de p4 que van projectar els tallers i han fet un llarg camí per tal que es fessin realitat,  i també a l’escola pel recolzament al projecte). Entre tots heu fet d’ell un èxit!!
Esperem poder gaudir del següent aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.