CAMPANYA SUBSTITUCIONS DE MESTRES JA!


L’article 4 del Reial Decret Llei 14/2012 estableix un període de deu dies lectius pel nomenament de substitut davant d’una baixa mèdica d’un professor. Això provoca que els alumnes perdin activitats didàctiques i classes senceres i pot donar lloc a problemes organitzatius.

A Catalunya el passat 7 de febrer la Consellera Irene Rigau va fer públic que flexibilitzarà l’aplicació d’aquest decret del Govern espanyol (veure notícia). Amb aquestes mesures del Departament d’Ensenyament només es corregirà la situació al cicle Infantil. A primària encara s’haurà d’esperar sis dies lectius pels mestres tutors i deu per la resta (mestres d’anglès, de música, d’educació física i d’educació especial).

Les AMPA de l’Eixample de Barcelona han llençat una campanya per la modificació del Reial Decret. Ens demanen que signem i fem difusió d’aquesta iniciativa amb el lema:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.