MANIFESTACIÓ 23-F

Aquest dissabte 23F molts espais que lluiten per una educació pública i de qualitat, sortiran al carrer amb la Columna pels Drets Socials i els Serveis Públics per defensar els nostres drets i l’escola de tots i totes.

Punt de trobada: a les 17h a Palau de Mar (Pl. de Pau Vila, Metro Barceloneta)
Assemblea de Personal Docent Interí i Substitut, PUDUP, Coordinadora de Centres Sanitaris, AcampadaBCNSalut, DASC, Zona Docent Rubí-St Cugat, Associació Docents Sant Cugat, AssembleaSoc, Coordinadora Interzones Docents, CGT Ensenyament, Assemblea Groga de Gràcia, Marea Pública de L’Hospitalet, Acció Social Comunitària, Tancada Clínic, Bressol Rebel·lat, Ecologistes en Acció, Sindicat d’estudiants dels Països Catalans, Assemblea docent de Sant Cugat, USTEC, Marea Roja-Cultura en lluita i molta més gent!

No podeu faltar! 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.