MANIFEST DE LES FAMÍLIES RECOLZANT LES MOBILITZACIONS

La Confederación Española de Asociaciones de Padres y Madres de Alumnos (CEAPA) ha redactat un manifest per donar suport a la lluita contra les “retallades salvatges” en l’educació. Comença amb aquestes paraules:
“CEAPA considera que la gravísima situación actual demanda una respuesta contundente del alumnado y sus familias. Estamos ante un ataque sin precedentes a los derechos del alumnado y las familias, con recortes salvajes en la educación…”
Realment val molt la pena llegir-lo amb calma i reflexionar sobre què ens cal per actuar a les famílies catalanes … Caldrà que li recordem a la FAPAC que els nostres fills estan patint les mateixes retallades??

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.