BIBLIOTEQUES DE L’H: són teves

PROPERES ACTIVITATS 


 • ESPECIAL FESTA MAJOR:
  • JETLAG SHOW, a càrrec de Jordi Cambras. Dimecres 30 de maig a les 18h. Plaça Pius XII. Espectacle carregat de color, vitalitat i optimisme que ens acosta a un món en que sembla que tot és possible. L’ il.lusionista Màgic Cambras crea situacions  inesperades i sorprenents.
  • CONTES DE LA BLEDA, a càrrec de la companyia la Bleda. Dimecres 20 de juny. Granvia Sud a les 18h. Recull de contes escenificats per la Bleda: una pallassa entranyable, atenta, delicada, dolça i molt múrria. 
 • BIBLIOTECA PLAÇA D’EUROPA:
  • L’hora del conte: ANIMALADES, amb Núria Clemares. Dimarts 19 de juny a les 18h.
  • Club de lectura : SENSE MOTS. Un club de lectura per a nens i nenes entre 9 i 11 anys. Inscripció a partir del 3 d’abril.
  • Clic Júnior : TALLER d’ STOP-MOTION. L’stop-motion és una tècnica d’animació que consisteix a aparentar el moviment d’objectes estàtics mitjançant una sèrie d’imatges fixes successives. A l’aula multimèdia. Per nens i nenes de 8 a 12 anys. Dissabtes 26 de maig i 2, 9 i 16 de juny, d’11 a 13h. Preu: 25,12 euros. Places limitades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.