La Festa Groga del Prat de la Manta

El passat dimecres 15 de febrer, coincidint amb l’aprovació dels nous pressupostos al Parlament, el Prat de la Manta va viure una jornada reivindicativa en la que els alumnes es van poder sentir protagonistes. A més de gaudir dels tallers, van veure per primer cop exposada la pancarta de l’escola que havia estat confeccionada entre tots i que posa de manifest que al Prat de la Manta “Volem un Comunitat Educativa Catalana, Diversa, Participativa, Oberta i Coeducativa” i llueix així de bé.

Als tallers es van poder fer boles de malabars, xapes, màscares, mòbils, jocs amb el paracaigudes, pintures de cara i tatoos (cal agrair especialment l’esforç dels alumnes de sisè que es van oferir per portar aquest taller i que ho van fer molt i molt bé). En resum, pensem que va ser un moment molt entranyable del que vam gaudir tota la comunitat educativa de l’escola.

Moltes gràcies per la vostra participació que va fer de la festa tot un èxit!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.