Festa Groga Prat de la Manta

Benvolgudes famílies, el proper dimecres 15 de febrer està previst que s’aprovin els nous pressupostos al Parlament de Catalunya, la qual cosa representa un pas endavant de la política de retallades als serveis públics. L’Assemblea Groga anima, amb el lema “Si ens retallen, ens unim” a convertir aquest dia en una jornada reivindicativa i de lluita a favor de l’ensenyament públic de qualitat. La comunitat educativa del Prat de la Manta volem sumar-nos a aquesta iniciativa i celebrar un dia 15 de febrer groc, amb una festa en la qual la nostra escola estrenarà pancarta. Hi haurà tallers de confecció de xapes, de boles de malavars, caretes de carnestoltes, pompes de sabó gegants, pintures de cara, jocs amb paracaigudes, … i molt més.

Serà a partir de les 16:45h. Tots els nens tenen que anar acompanyats d’un adult.
No us ho perdeu!!

15-F: SI ENS RETALLEN ENS UNIM


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.