Extraescolars

Activitats 2022-2023

REUNIÓ INFORMATIVA: Dilluns 12 de setembre de 16:45 a 17:45h al menjador.

IMPORTANT: La proposta d’algunes activitats és orientativa per poder iniciar les inscripcions. Depenent del nombre de persones inscrites s’establiran els dies definitius per les activitats. Us informarem de tot pel web i l’e-mail de contacte que escriviu al formular d’inscripció.

Un cop iniciats els grups (arribant als mínims requerits per l’entitat) podeu inscriure-us a les extraescolars que comencin en qualsevol moment del curs.

captura-de-pantalla-2022-09-06-a-las-15.17.05

Extraescolars Lectives

Extraescolars esportives

Inscripcions

Troba tota la informació de reunions i període d’inscripció a INSCRIPCIONS I FORMULARIS.

Inscripcions on-line de 6 al 18 de setembre de 2.022.

Un cop iniciem les extraescolars a l’octubre amb els grups que hagin arribat a mínims, podeu inscriure-us a les extraescolars en qualsevol moment del curs prèvia notificació per e-mail a la comissió d’extraescolars per consultar disponibilitat.

PAGAMENTS

IMPORTANT: Aquest any cobrem 8 € per nen/a en fer la primera inscripció amb motiu del regal i festa de comiat a final de curs. Tan sols es cobrarà 1 vegada per nen o nena, no per extraescolar.

ATENCIÓ!! Tenim NOU COMPTE del Banc Santander

Us recordem que els pagaments de les quotes han d’estar abonats abans del dia 10 de cada mes amb còpia del justificant a : afatresoreriapratdelamanta@gmail.com 

Si passat aquest període NO s’ha realitzat el pagament, l’infant no podrà realitzar l’activitat i s’avisarà a l’escola perquè vingueu a recollir-lo a les 16:30 h.