Sensibilització musical

La música com a dinàmica i joc d’aprenentatge desenvolupa en els nens i nenes la tranquil·litat i la serenitat que pot ajudar favorablement al desenvolupament emocional correcte.

Impartit per

Play ART – Monitors amb experiència en el món de l’educació i l’espectacle musical. Amb ganes de difondre la cultura a partir de jocs i activitats dinàmiques.

Lloc

A les instal·lacions de l’escola

Horari

Divendres de 16:30 a 17:45 h

Segons peticions, pot variar el dia.

Preu

4,10 € d’assegurança anual (es paga un cop a l’inici per infant)

Família sòcia AFA

31 € / mes

Família NO sòcia AFA

36€ / mes

Pagament

Per transferència bancària al compte de l’AFA (Anteció!! Compte nou):

Banc Santander: ES63 0049 4573 0020 1002 2165
Concepte: Nom i Cognoms + sensibilització musical

Us recordem que els pagaments de les quotes han d’estar abonats abans del dia 10 de cada mes i que és OBLIGATORI enviar còpia del justificant a : afatresoreriapratdelamanta@gmail.com 

Si passat aquest període NO s’ha realitzat el pagament, l’infant no podrà realitzar l’activitat i s’avisarà a l’escola perquè vingueu a recollir-lo a les 16:30 h.

Condicions

  • Places disponibles de P3 a P5.
  • Grups de 5 a 15 alumnes.
  • La SORTIDA es farà per la porta de Castelao del pati (no el gual). Es prega PUNTUALITAT absoluta i avisar en cas d’arribar tard.
  • Les nenes i nens berenaran al menjador de l’escola abans de realitzar l’activitat. Es recomana posar berenar que puguin menjar ràpid tipus plàtan o entrepà petit. Recomanem posar també una ampolla d’aigua o cantimplora a part per si la que porten a l’escola està buida.

OBJECTIUS

  • Tocar instruments curiosos i diferents.
  • Sensibilitzar l’alumne amb mètodes mindfulness musicals.
  • Viure la música com a mètode de comunicació i diversió.

CURS 2021-2022

Aquest passat curs vam tenir un petit grup d’infants que van aprendre sobre el ritme, els sons greus i aguts, com algunes composicions musicals parlen de les estacions i les festes, van tocar un seguit d’instruments de percussió i en van escoltar tocar d’altres en directe per part del seu professor titulat.